Tarieven

Behandeling in de praktijk
€          28,50

Behandeling aan huis incl. toeslag
€          39,50

Behandeling in een inrichting incl. toeslag
€          39,50

Screening
€          11,00

Intake en onderzoek na screening (DTO)
€          36,50

Intake en onderzoek na verwijzing
€          36,50

Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek
€          45,00

Intake, onderzoek na screening/verwijzing aan huis
€          46,50

Werkplekonderzoek
€          N.o.t.k.

Hooikoortsklachten, april ACTIE maand!

logo therapie meijer,Pijn, klachten, spierpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, ongeval, revalidatie, therapie, blessures, knie, schouders, nek, herstel, gewrichten, artrose, aandoening, behandeling, beweging, houding, cesar, therapie, Meijer, Reinhart, gezondheidscentrum, 't Reinhart, oefentherapie, cupping methode, reuma, COPD, hyperventilatie, behandelplan, specialist, netwerk, Duiven, Groessen.

Hooikoortsklachten, april ACTIE maand!

Maart 2019 – Het hooikoortsseizoen is weer begonnen. Veel lichamelijke klachten zoals branderige ogen, verkouden en niezen zijn aan de orde van de dag. Cure Tape kan een oplossing bieden voor al uw hooikoortsklachten.

In de literatuur wordt gesproken over het bindweefsel (fascia) dat een grote rol speelt bij de immunologische afweer. De fascia komt voor in verschillende structuren en diktes, het is een netwerk dat door het gehele lichaam loopt. Een verstoring in dit netwerk kan klachten geven in het lichaam, waardoor spanningsverschillen ontstaan. Het lichaam kan deze spanning zelf oplossen, maar behandeling is vaak nodig voor een sneller herstel van de balans.
Door het aanleggen van de cure tape op de huid geef je een sensorische prikkel aan de fascia, waardoor een andere spanning ontstaat; het bindweefsel komt tot rust. Dit heeft dan weer een positieve invloed op het immuunsysteem, waardoor het lichaam bij hooikoorts minder zal reageren en stoffen aanmaakt voor een allergische reactie.

Bel gerust voor meer informatie en/of een afspraak. Tevens heb ik in april een speciale actie:

******** ACTIE MAAND APRIL HOOIKOORTS *******

“ALS U ZICH AANMELDT BIJ THERAPIE MEIJER VOOR HOOIKOORTSKLACHTEN WORDT U DRIE KEER GETAPED EN HET KOST U SLECHTS 1 BEHANDELING.”

Met therapeutische groet,
Ralph Meijer