Tarieven

Behandeling in de praktijk
€          28,50

Behandeling aan huis incl. toeslag
€          39,50

Behandeling in een inrichting incl. toeslag
€          39,50

Screening
€          11,00

Intake en onderzoek na screening (DTO)
€          36,50

Intake en onderzoek na verwijzing
€          36,50

Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek
€          45,00

Intake, onderzoek na screening/verwijzing aan huis
€          46,50

Werkplekonderzoek
€          N.o.t.k.

Opening ‘t Reinhart, trekt honderden bezoekers!

logo therapie meijer,Pijn, klachten, spierpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, ongeval, revalidatie, therapie, blessures, knie, schouders, nek, herstel, gewrichten, artrose, aandoening, behandeling, beweging, houding, cesar, therapie, Meijer, Reinhart, gezondheidscentrum, 't Reinhart, oefentherapie, cupping methode, reuma, COPD, hyperventilatie, behandelplan, specialist, netwerk, Duiven, Groessen.

Opening ‘t Reinhart, trekt honderden bezoekers!

vr-za  29-30 juni 2018 – Het was vrijdag en zaterdag warm, zeer warm zelfs. Maar de officiële opening en open dag van gezondheidscentrum ‘t Reinhart in Duiven trokken desondanks honderden bezoekers. Voor de officiële opening waren de schutters van EMM Groessen met hun kanon naar Duiven gekomen. Gezondheidscentrum ‘t Reinhard is gevestigd in Duiven, maar wel op het nippertje. Namelijk aan de Spoorallee, op letterlijk een steenworp afstand van de spoorovergang in de Heiliglandsestraat, waar Groessen begint. Voor mij een thuiswedstrijd dus.

We hadden voor de open dag van zaterdag allerlei passende activiteiten georganiseerd, voldoende water en frisdrank en een springkussen en schminken voor de kinderen. We zijn in het gezondheidscentrum met maar liefst zestien medische en aanverwante disciplines. De bezoekers vonden het interessant om ook eens bij andere zorgverleners dan de eigen huisarts rond te kijken. Na maandenlang werken binnen het gezondheidscentrum is het mooi om te zien dat wij van 16 individuen een team aan het worden zijn.